Skip to main content
Møllecaféen

Lokale råvarer i sæson på din tallerken

Æblekagens sødme kommer fra sorten, der hænger udenfor vinduet. Tag  plads i den solrige cafégård og betragt æblelunden, eller find en hyggelig krog inde i Møllecaféen. Her kan du få stillet sulten i et spisehus, der drives som en socialøkonomisk virksomhed. Her er der plads til mennesker og forskellighed. Du omfavnes af en stemning, som du får lyst til at tage med hjem i dit eget køkken.

Menu – på tallerkenen

SURDEJSBOLLE
Serveres med smør og ost eller marmelade
Kr. 40,-

TOMATSUPPE
Serveres med creme fraiche, brød og urter
Kr. 85,-

SMØRREBRØD
Lakserillette med syltede rødløg, store kapers, lime, citron, radiser og urter
Oksespidsbryst med pickles, frisk peberrod, kapers og urter
Kartoffelmad med vegansk smør, røget mayo, syltede rødløg, friterede løg og urter
Avocado med hytteost, syltede radiser og urter
Dyrlægens natmad med hjemmelavet leverpostej, saltkød, løg, sky og friske urter.
Kr. 95/stk.,-

KILDENS OSTEPLATTE
Tre slags ost – kornblomst, brie, fast ost – med honningmarinerede valnødder, druer og peberfrugt.
Serveres med hjemmelavet knækbrød
Kr. 115,-

DET LUNE
Fiskefrikadeller
med grov remoulade, brød og sylt
Eller
Cremet svinemørbrad med stegte løg, brød og urter
Kr. 135,-

BØRNERETTER (t.o.m. 12 år)
Tarteletter med kylling, ærter og gulerod
eller
Økologisk kyllingepølse med gnavegrønt, ketchup og brød
Kr. 85,-

SE VENLIGST DAGENS SØDE UDVALG I VORES KAGEMONTRE
Fra kr. 25,-

Menu – i glasset

VARME DRIKKE
Americano, cafe latte, espresso, iskaffe, cortado, te, cappuccino.

KOLDE DRIKKE
Kagerup most, div. varianter
Kr. 30,-

Sodavand, div. varianter
Kr. 30,-

Kildevand 0,5 l
Kr. 20,-

Kildevand m. brus 0,5 l
Kr. 25,-

ØL
Lille fadøl, Esrum Kloster, My Hazy IPA, Humlefryd
Kr. 45,-

Stor fadøl, Esrum Kloster, My Hazy IPA, Humlefryd
Kr. 60,-

Alkoholfri øl
Kr. 40,-

VIN
Husets vin, glas
Kr. 55,-

Husets vin, flaske
Kr. 325,-

Se Møllecaféens menukort

Frokost for store og små

Et socialøkonomisk spisehus

Læs mere om Fonden Kilden

En menneskelig sag

Forpagtning af Møllecaféen

Stemning og atmosfære i det socialøkonomiske spisehus