Skip to main content
Møllecaféen

Lokale råvarer i sæson på din tallerken

Æblekagens sødme kommer fra sorten, der hænger udenfor vinduet. Tag  plads i den solrige cafégård og betragt æblelunden, eller find en hyggelig krog inde i Møllecaféen. Her kan du få stillet sulten i et spisehus, der drives som en socialøkonomisk virksomhed.

Menu – på tallerkenen

SURDEJSBOLLE
Serveres med smør og ost eller marmelade
Kr. 40,-

SMØRREBRØD
Christiansø-sild med kapers, crème fraiche og løg
Kr. 105,- pr. stk.

Røget pebermakrel med radiser og purløg
Kr. 115,- pr. stk.

Æg og rejer 
Kr. 95,- pr. stk.

Tomat med rygeostcreme og purløg
Kr. 95,- pr. stk.

Kartoffel med røget mayonnaise, ristede og syltede løg
Kr. 95,- pr. stk.

Roastbeef med pickles, peberrod og bløde løg
Kr. 115,- pr. stk.

Hønsesalat med bladselleri, æble og krydderurter
Kr. 115,- pr. stk.

SALATER
Cæsarsalat med romaine-salat, kylling og parmesan
Kr. 135,- pr. stk.

Salad nicoise med kartofler, tun, æg og oliven
Kr. 135,- pr. stk.

SANDWICH
Tomat, 
mozzarella og persillepesto
eller
Skinke, ost og sennep
Kr. 95,- pr. stk.

DAGENS TAVLERET
Spørg venligst personalet
Fra kr. 95,- – Børn under 12 år, halv pris

 

BØRNERETTER (t.o.m. 12 år)
Smørrebrød (halv størrelse) – Vælg mellem æg/mayo, roastbeef m/ remoulade og ristede løg eller skinke/tomat
Kr. 30,- pr. stk.

Gnavegrønt med pesto
Kr. 50,-

SE DAGENS SØDE UDVALG I VORES KAGEMONTRE
Fra kr. 25,-

Menu – i glasset

VARME DRIKKE
Americano, cafe latte, espresso, iskaffe, cortado, te, cappuccino.
Fra kr. 30,-

KOLDE DRIKKE
Kagerup most, div. varianter
Kr. 30,-

Sodavand, div. varianter
Kr. 30,-

Kildevand 0,5 l
Kr. 20,-

Kildevand m. brus 0,5 l
Kr. 25,-

ØL
Lille fadøl, Esrum Kloster, My Hazy IPA, Humlefryd
Kr. 45,-

Stor fadøl, Esrum Kloster, My Hazy IPA, Humlefryd
Kr. 65,-

Alkoholfri øl
Kr. 40,-

VIN
Husets vin, glas
Kr. 55,-

Husets vin, flaske
Kr. 325,-

Se Møllecaféens menukort

Frokost for store og små

Et socialøkonomisk spisehus

Læs mere om Fonden Kilden

En menneskelig sag

Forpagtning af Møllecaféen

Stemning og atmosfære i det socialøkonomiske spisehus